Обране
Порівняння
Ваш кошик порожній :(
Кошик

Інгредієнти

  • Сир 5% — 600 г (3 пачки «Яготинське»)
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Цукор — 3 ст. л. з гіркою
  • Яйця — 2 шт.
  • Борошно — 170 г
  • Для подачі: вершкове масло, сметана

Приготування

  1. У мисці з’єднати сир, сіль, цукор і яйця. Перемішати до однорідності.
  2. Додати борошно. Замісити м’яке тісто (щоб тримало форму і не липло до рук).
  3. Розділити тісто на 2–3 частини. Кожну частину розкачати в «ковбаску» діаметром близько 2–3 см.
  4. Нарізати шматочками завтовшки ~1,5–2 см. За бажанням злегка приплюснути або зробити насічку ножем.
  5. Закип’ятити воду в великій каструлі. Підсолити. Акуратно опустити вареники порціями, перемішати, щоб не прилипли до дна.
  6. Коли вареники спливуть, варити ще 5 хвилин на помірному вогні.
  7. Шумівкою перекласти на тарілку, додати вершкове масло. Подавайте зі сметаною.

Смачного!


05.10.2024 47
Новини з цієї категорії
25.07.2024 104
Фаршированные перцы в сливочно-томатной подливке — пошаговый рецепт
Это сайт программиста, и тут обычно код, баги, модули и API. Но в этот раз — кулинария :) Я приготовил эти фаршированные перцы и они получились настолько вкусными, что..
Ми використовуємо файли cookie та інші аналогічні технології для вашої зручності користування сайтом і підвищення якості рекомендацій. Якщо, прочитавши це повідомлення, ви залишаєтеся на нашому сайті, це означає, що ви не заперечуєте проти використання цих технологій Детальніше