Інгредієнти
- Сир 5% — 600 г (3 пачки «Яготинське»)
- Сіль — 0,5 ч. л.
- Цукор — 3 ст. л. з гіркою
- Яйця — 2 шт.
- Борошно — 170 г
- Для подачі: вершкове масло, сметана
Приготування
- У мисці з’єднати сир, сіль, цукор і яйця. Перемішати до однорідності.
- Додати борошно. Замісити м’яке тісто (щоб тримало форму і не липло до рук).
- Розділити тісто на 2–3 частини. Кожну частину розкачати в «ковбаску» діаметром близько 2–3 см.
- Нарізати шматочками завтовшки ~1,5–2 см. За бажанням злегка приплюснути або зробити насічку ножем.
- Закип’ятити воду в великій каструлі. Підсолити. Акуратно опустити вареники порціями, перемішати, щоб не прилипли до дна.
- Коли вареники спливуть, варити ще 5 хвилин на помірному вогні.
- Шумівкою перекласти на тарілку, додати вершкове масло. Подавайте зі сметаною.
Смачного!
05.10.2024
47
Новини з цієї категорії
25.07.2024
104
Фаршированные перцы в сливочно-томатной подливке — пошаговый рецепт
Это сайт программиста, и тут обычно код, баги, модули и API. Но в этот раз — кулинария :) Я приготовил эти фаршированные перцы и они получились настолько вкусными, что..
