Обране
Порівняння
Ваш кошик порожній :(
Кошик

Це сайт програміста, і тут зазвичай код, баги, модулі та API. Але цього разу — кулінарія :)
Приготував ці фаршировані перці — вийшло настільки смачно, що вирішив зберегти рецепт тут, щоб не загубити.
Якщо ви потрапили сюди випадково — не звертайте уваги :)

Інгредієнти:

  • 1,5 кг солодкого перцю
  • 450 г свинячої вирізки
  • 2 курячі філе (близько 600 г)
  • 150 г сала
  • 5 середніх цибулин
  • 4 морквини (близько 400 г)
  • 200 г рису
  • 400 г вершків
  • 3 столові ложки томатної пасти з гіркою
  • Приправи:
    • 1 ч. л. хмелі-сунелі
    • 1 ч. л. орегано
    • 1 ч. л. сушеного часнику
    • 0,5 ч. л. чорного перцю
    • 0,5 ч. л. червоної паприки
    • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Рис відварити 7–10 хвилин до напівготовності (він має бути трохи недоварений, бо ще дійде всередині перцю).
  2. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Розділити навпіл.
  3. Свинину, куряче філе та сало пропустити через м’ясорубку, щоб отримати фарш.
  4. Додати до фаршу рис, половину обсмажених овочів, спеції та сіль. Добре перемішати.
  5. Перець очистити від насіння, зрізавши верхівки. Наповнити фаршем.
  6. У другій половині обсмажених овочів приготувати основу для підливи: спочатку додати томатну пасту, обсмажити її 2–3 хвилини (щоб прибрати зайву кислинку), потім влити вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. Уварювати не потрібно — згодом буде додана вода.
  7. Викласти перець у каструлю, залити підливою. За потреби додати трохи води, щоб перець був покритий рідиною.
  8. Тушкувати на повільному вогні приблизно 1 годину.
  9. Перед подачею можна додати ложку сметани — це зробить смак ще кращим.

Смачного!


25.07.2024 104
Новини з цієї категорії
05.10.2024 48
Ленивые вареники из творога — пошаговый рецепт
Ингредиенты Творог 5% — 600 г (3 пачки «Яготинское») Соль — 0,5 ч. л. Сахар — 3 ст. л. с горкой Яйца — 2 шт. Мука — 170 г Для подачи: сливочное масло, сметанаПригот..
Ми використовуємо файли cookie та інші аналогічні технології для вашої зручності користування сайтом і підвищення якості рекомендацій. Якщо, прочитавши це повідомлення, ви залишаєтеся на нашому сайті, це означає, що ви не заперечуєте проти використання цих технологій Детальніше